My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

Ζωηρά χρώματα για χαρούμενα μωράκια.
Ζωηρά χρώματα για χαρούμενα μωράκια.

Τα παιδιά λατρεύουν τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα! Και αν ήταν στο χέρι τους, το δωμάτιό τους θα έμοιαζε μάλλον με παιδική χαρά. Η αλήθεια είναι, ότι ο χώρος τους θα πρέπει να ανταποκρίνεται στο ζωηρό της ηλικίας τους χωρίς όμως να φτάνουμε στο άλλο άκρο. Εδώ λοιπόν, χρειάζεται μια σωστή επιλογή χρωματικών συνδυασμών τόσο στους τοίχους, όσο και στα διακοσμητικά στοιχεία. Απελευθερώστε λοιπόν, όλη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία που διαθέτετε και η Vechro είναι εδώ για να την κάνει πραγματικότητα.

Τα ζωηρά χρώματα…

Όταν λέμε «ζωηρά» εννοούμε τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της ενέργειας, το κίτρινο της ευτυχίας και της τόνωση της μνήμης, το πορτοκαλί της εξωστρέφειας και της αυτοπεποίθησης. Παρόλα αυτά, μεγάλες δόσεις αυτών των χρωμάτων, μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και να κάνουν τα παιδιά πιο δραστήρια απ’ ό,τι συνήθως.

Βάλτε λίγη φαντασία! 

Για την επίτευξη της ισορροπίας χρειάζεται αρμονία. Λέμε ναι, στα έντονα χρώματα σε συνδυασμό όμως με πιο ήρεμες αποχρώσεις ώστε ο χώρος να προσφέρει τη σωστή «δόση» ερεθισμάτων. Και λέμε όχι, στα βαρετά και αναμενόμενα γιατί, τολμώντας συνδυασμούς, μεταμορφώνετε αυτόματα του τοίχους του δωματίου σας σε ένα απέραντο καμβά που περιμένει το ταλέντο και τη φαντασία για να γεμίσει με σχέδια έξω από τα συνηθισμένα!

Ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια;

Ναι! Σε όλα ανεξαιρέτως. Όμως, πρέπει να έχετε υπόψη σας κάποια βασικά χαρακτηριστικά του δωματίου, ώστε να παίξετε σωστά με τα χρώματα και να τα ταιριάξετε με τις ανάγκες του. To μέγεθος του δωματίου, ας πούμε, παίζει πολύ βασικό ρόλο. Αν μιλάμε για ένα μικρό δωμάτιο τότε θα πρέπει να παίξετε με μια πιο ανοιχτή απόχρωση που θα του χαρίσει έξτρα τετραγωνικά… στο μάτι τουλάχιστον! Από εκεί και πέρα, δοκιμάστε ατελείωτους συνδυασμούς με πιο σκούρα -αλλά πάντα ζωηρά- χρώματα για να δώσετε τις αντίστοιχες ζωηρές πινελιές που χρειάζεται ο χώρος για να πάρει «ζωή», κάνοντας σχέδια, φιγούρες, ρίγες, γεωμετρικά σχήματα ή ό,τι άλλο σκεφτείτε! Αν το δωμάτιο είναι μεγάλο, τότε έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να πρωτοτυπήσετε: τολμήστε να εφαρμόσετε το ζωηρό χρώμα σε ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια και να δοκιμάστε συνδυασμούς όχι μόνο με πιο ήσυχες αποχρώσεις, αλλά και με πιο ζωηρές! Σκεφτείτε ακόμα τη θέση του δωματίου. Ένα φωτεινό δωμάτιο μπορεί να βαφτεί και με πιο σκούρες αποχρώσεις, εάν όμως δεν είναι, τότε καλό είναι να τις αποφύγετε για να μην το κάνετε να δείχνει μικρό και «βαρύ».

Και με την υπόλοιπη διακόσμηση;

Κανένα πρόβλημα! Τα ζωηρά χρώματα μπορούν να ταιριάξουν σε όποιο στυλ διακόσμησης έχετε στο μυαλό σας. Είναι το απόλυτο must για να δημιουργήσετε pop – art μοτίβα και να δώσετε ένα μοντέρνο-ρετρό look στο χώρο. Ή μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να απογειώσουν μια πιο κλασσική επιλογή. Μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα έπιπλα στο χρώμα του ξύλου ή με λευκό που θα σας λύσει τα χέρια. Και φυσικά, μπορούν να γίνουν καμβάς για να ζωγραφίσετε πάνω τους ή να κολλήσετε αυτοκόλλητα τοίχου δημιουργώντας μοναδικό αποτέλεσμα. 

Για χαρούμενα μωράκια και γονείς, επιλέξτε τα οικολογικά και άοσμα χρώματα της Vechro. Διαθέσιμα σε απεριόριστες αποχρώσεις, δίνοντας την ασφάλεια που απαιτείται για το βάψιμο του βρεφικού σας δωματίου.

Ζωηρά χρώματα για χαρούμενα μωράκια.

My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

Από το λίκνο…στην κούνια!
-Μαμά, μπαμπά! Έφτασε η ώρα να φτιάξουμε το πρώτο μου δωμάτιο!!! Μπαμπά, βιάσου! πρέπει να φτιάξεις...
Ξεχάστε τα βαρετά παιδικά δωμάτια!
     Εάν το μωράκι σας μεγάλωσε και ψάχνετε πρωτότυπες, εύκολες και οικονομικές...
Παιδικό δωμάτιο στις αποχρώσεις του γκρι. Γιατί όχι;
Είναι απλό, σικάτο και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που έχετε δίδυμα. Το γκρι...
Κι όμως, τα χρώματα του δωματίου επηρεάζουν την ψυχολογία!
Ήρθε η στιγμή να επιλέξετε το χρώμα του παιδικού δωματίου και φυσικά, το προσωπικό σας γούστο είναι...
Δίδυμα = διπλή χαρά!
Με το χρώμα του δωματίου όμως τι κάνω; Μπορεί το χρώμα που θα επιλέξετε να δημιουργήσει μια...
Ροζ παραμύθια
Ένα ροζ δωμάτιο, δεν θεωρείται ποτέ κλισέ. It is a classic! Έντονο και μοντέρνο ή απαλό και...
Είναι άοσμο & οικολογικό

Κορυφαία ποιότητα καλύτερο περιβάλλον!

Το κορυφαίο οικολογικό πλαστικό χρώμα και η μοναδική οικολογική ακρυλική ριπολίνη νερού με άριστα αποτελέσματα.

Είναι άοσμο  & οικολογικό