My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

thumb 1
Ξεχάστε τα βαρετά παιδικά δωμάτια!

     Εάν το μωράκι σας μεγάλωσε και ψάχνετε πρωτότυπες, εύκολες και οικονομικές λύσεις για τη διακόσμηση και ανακαίνιση του δωματίου του, τότε το παρακάτω κείμενο θα σας λύσει τα χέρια! Μπορείτε με τα πιο απλά και βασικά βήματα να φτιάξετε ένα δωμάτιο τόσο διασκεδαστικό και πρακτικό που το μικρό σας δεν θα θέλει να το αποχωρίζεται. Μην ξεχνάτε πως, μία τέτοια δουλειά είναι η τέλεια ευκαιρία για εσάς να απολαύσετε τα παιδιά σας, αφού είναι μία διαδικασία που μπορείτε πολύ εύκολα να την κάνετε μαζί τους. Τα άοσμα, πιστοποιημένα υποαλλεργικά, οικολογικά και αντιμικροβιακά χρώματα της Vechro προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεστε καθώς διασφαλίζουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα του δωματίου, δρουν σαν ασπίδα ενάντια σε μικρόβια και μύκητες, είναι άοσμα και κατάλληλα για παιδικά παιχνίδια.

     Είναι πολύ σημαντικό η επιλογή των χρωματικών αποχρώσεων να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βοηθήσει να εκφραστούν και να νιώσουν άνετα στο χώρο τους. Η χρωματική ισορροπία σε ένα παιδικό δωμάτιο κάνει τα παιδιά πιο ήρεμα και συνεργάσιμα. Χρώματα που έχουν στη βάση τους το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο είναι κατάλληλα για το δωμάτιο του μικρού σας καθώς σαν χρώματα της φύσης προκαλούν ζεστασιά και ηρεμία. Προσοχή όμως, αποχρώσεις όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται με μέτρο καθώς σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό και δυσαρέσκεια στα παιδιά σας. Βρείτε τις ιδανικές αποχρώσεις για ένα παιδικό δωμάτιο διαθέσιμες στο babyroomboom.gr, επιλεγμένες από ομάδα επαγγελματιών. Μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το πώς ένα χρώμα επηρεάζει τη ψυχολογία του παιδιού σας διαβάζοντας το αντίστοιχο άρθρο μας «Κι όμως, τα χρώματα του δωματίου επηρεάζουν τη ψυχολογία!».

Φτιάξτε μαζί με το μικρό σας το δωμάτιο των ονείρων του εύκολα και γρήγορα!

    Μία δημιουργική, πρωτότυπη και εύκολη ιδέα είναι να διαλέξετε πάνω από 2-3 χρώματα και να κάνετε ασύμμετρα γεωμετρικά σχέδια πάνω στον ένα τοίχο του δωματίου. Θα πρέπει αρκετά προσεχτικά να διαλέξετε τις αποχρώσεις καθώς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να «φορτώσει» το δωμάτιο. Ιδανικές επιλογές για τέτοιες τεχνοτροπίες είναι οι ανοιχτές και παστελ αποχρώσεις όπως οι κωδικοί PCM 1371, PCM 871 ή PCM 531 ανάμεσα από αμέτρητες επιλογών από την πιο ολοκληρωμένη χρωματική παλέτα την Premium Color Moods από τη Vechro. Κι όμως όσο δύσκολο και χρονοβόρο σας φαίνεται, τόσο εύκολο και διασκεδαστικό είναι. Για Vechro Tips σχετικά με το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μία τέτοια τεχνοτροπία στον τοίχο δείτε στο κανάλι μας στο YouTubeVechro Paintsτο 1ο επεισόδιο της πιο DIY σειράς V(echro) for Vagiatas.

    Αλλά μία σωστή και ολοκληρωμένη ανακαίνιση δεν τελειώνει μόνο στους τοίχους. Έχετε παλιά έπιπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιδικό δωμάτιο αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση; Μην απογοητεύεστε και σίγουρα μην τα πετάξετε γιατί μπορείτε πολύ εύκολα να ανανεώσετε όλες τις ξύλινες επιφάνειες στην απόχρωση που προτιμάτε. Βρείτε διάφορους τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας καθώς μπορείτε να τα κάνετε σαν καινούργια με λίγη έμπνευση και φαντασία. Και αυτή η διαδικασία είναι το ίδιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα με το να ανανεώσετε τους τοίχους σας. Στο 2ο επεισόδιο της σειράς μάθετε πως μπορείτε να κάνετε ξύλινες επιφάνειες να μοιάζουν σαν καινούργιες εύκολα και γρήγορα. Η επιλογή των αποχρώσεων μπορεί να γίνει μαζί με τους μικρούς σας μπόμπιρες και πριγκίπισσες έτσι ώστε να νιώσουν πως και εκείνα φτιάχνουν το δωμάτιο τους.

VECHRO TIP: Μπορείτε να αλλάξετε και να ανανεώσετε όσες φορές θέλετε τα έπιπλα του παιδικού δωματίου έτσι ώστε να τα προσαρμόζετε στις ανάγκες των παιδιών σας!!!

thumb 2

My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

Παιδικό δωμάτιο στις αποχρώσεις του γκρι. Γιατί όχι;
Είναι απλό, σικάτο και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που έχετε δίδυμα. Το γκρι...
Κι όμως, τα χρώματα του δωματίου επηρεάζουν την ψυχολογία!
Ήρθε η στιγμή να επιλέξετε το χρώμα του παιδικού δωματίου και φυσικά, το προσωπικό σας γούστο είναι...
Δίδυμα = διπλή χαρά!
Με το χρώμα του δωματίου όμως τι κάνω; Μπορεί το χρώμα που θα επιλέξετε να δημιουργήσει μια...
Ροζ παραμύθια
Ένα ροζ δωμάτιο, δεν θεωρείται ποτέ κλισέ. It is a classic! Έντονο και μοντέρνο ή απαλό και...
Ζωηρά χρώματα για χαρούμενα μωράκια.
Τα παιδιά λατρεύουν τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα! Και αν ήταν στο χέρι τους, το δωμάτιό τους θα...
Μπλε για όλα τα γούστα
Εάν ονειρεύεστε ένα φανταστικό περιβάλλον για τον μικρό σας ήρωα -αλλά και για εσάς- τότε δεν έχετε...
Είναι άοσμο & οικολογικό

Κορυφαία ποιότητα καλύτερο περιβάλλον!

Το κορυφαίο οικολογικό πλαστικό χρώμα και η μοναδική οικολογική ακρυλική ριπολίνη νερού με άριστα αποτελέσματα.

Είναι άοσμο  & οικολογικό