My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

ΜΙΚΡΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ-BABY ROOM BOOM
Από το λίκνο…στην κούνια!

-Μαμά, μπαμπά! Έφτασε η ώρα να φτιάξουμε το πρώτο μου δωμάτιο!!! Μπαμπά, βιάσου! πρέπει να φτιάξεις την κούνια μου, και μαμά να τακτοποιήσεις τα πράγματά μου! Γονείς, η μέρα που το μωράκι σας θα πρέπει να μείνει στο δικό του μαγικό παλάτι, έφτασε! Εάν σας μοιάζει βουνό και σχεδόν ακατόρθωτο, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε γιατί με τις παρακάτω συμβουλές μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρακτικό και χρήσιμο μικρό βρεφικό δωμάτιο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Νέοι γονείς, δώστε σημασία! Μην πανικοβληθείτε με την ιδέα όλων εκείνων των πραγμάτων που πρέπει να επιλέξετε, διαβάστε το παρακάτω κείμενο και κάντε έξυπνες αγορές γλιτώνοντας χρόνο, χρήματα και χώρο!

Το μυστικό, λοιπόν, για ένα ιδανικό βρεφικό δωμάτιο, είναι να ξεκινήσετε με την σωστή επιλογή των χρωματικών παλετών βάση του θέματος που θέλετε να έχει ο χώρος. Η απόχρωση που θα επιλέξετε παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου. Μπορείτε να εμπνευστείτε για την επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης και διακόσμησης διαβάζοντας tips & συμβουλές μέσα από το babyroomboom.gr, διαθέσιμο από τη Vechro. Τα οικολογικά, άοσμα πιστοποιημένα υποαλλεργικά με αντιμικροβιακές ιδιότητες χρώματα της Vechro σας προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε για το δωμάτιο του μωρού σας. Διασφαλίζοντας την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και δρουν σαν ασπίδα ενάντια σε μικρόβια, μύκητες και αλλεργίες.

Ο μαγικός κόσμος ενός μικρού βρεφικού δωματίου!

Η επιλογή ενός θέματος διακόσμησης, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο ιδανικό αποτέλεσμα αλλά θα σας διευκολύνει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή επίπλων και αξεσουάρ. Εάν έχετε αποφασίσει το ύφος διακόσμησης του δωματίου θα γλιτώσετε από πολύ χρόνο καθώς η αναζήτησή σας θα εστιαστεί μόνο σε συγκεκριμένα αντικείμενα

VECHRO TIP: Σε περίπτωση που διαθέτετε μόνο ένα παιδικό δωμάτιο μην εγκλωβιστείτε σε στερεοτυπικές επιλογές αποχρώσεων. «Εκμεταλλευτείτε» κάθε απόχρωση με τρόπο που θα την κάνει ιδανική και για τα δύο φύλα, για να είστε προετοιμασμένοι για τον ερχομό του δεύτερου μωρού σας.

Εάν είστε λάτρεις των διακοσμητικών αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο, δοκιμάστε να βάλετε καδράκια και πίνακες στον τοίχο. Ένας άδειος τοίχος, όσο εντυπωσιακή και εάν είναι η επιλογή των αποχρώσεων, δεν έχει πολλά να πει από μόνος του. Φυσικά, δεν μπορείτε να γεμίσετε όλους τους τοίχους του δωματίου γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι χαοτικό, αλλά η διακόσμηση κάποιων είναι μία εύκολη και οικονομική λύση.

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ-BABY ROOM BOOM
Έφτασε η ώρα για την επιλογή των υπολοίπων;

Έχοντας πλέον βρει την απόχρωση που σας ταιριάζει, εμφανίζεται το βασικό ερώτημα, «που θα μπει η κούνια»; Η έλλειψη χώρου είναι επιλύσιμο πρόβλημα!!! Η κούνια είναι ένα αρκετά μεγάλο έπιπλο, για να «κερδίσετε» χώρο προτιμήστε μία μικρότερη και κυκλική. Μία κυκλική κούνια, μπορεί να τοποθετηθεί σε μία από τις γωνίες του δωματίου εξοικονομώντας χώρο.

Στη συνέχεια, διαμορφώστε το δωμάτιο έτσι ώστε να είναι λειτουργικό. Βρείτε που πιστεύετε ότι θα σας βολέψει να αλλάζετε το μωράκι σας (μπάνιο ή βρεφικό δωμάτιο) και κινηθείτε αναλόγως.  Έτσι όποιο χώρο και εάν επιλέξετε, πρέπει να υπολογίσετε μέρος για να μπουν όλα τα απαραίτητα σύνεργα (πάνες, μωρομάντηλα, κρέμες, πιπίλα, κ.λπ.). Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να τοποθετήσετε ραφιέρες στο εσωτερικό της ντουλάπας ή να κρεμάσετε άλλες στην πόρτα του δωματίου. Με αυτό τον τρόπο θα αποθηκεύσετε αντικείμενα χωρίς να φαίνεται το δωμάτιο φορτωμένο.

Και έφτασε η ώρα για την επιλογή των υπολοίπων; Μην αγχώνεστε γιατί το μυστικό είναι ένα! Τα μοναδικά έπιπλα που πραγματικά χρειάζεστε σε ένα βρεφικό δωμάτιο είναι η συρταριέρα (εάν δεν έχετε διαθέσιμα συρτάρια στη ντουλάπα) και η αλλαξιέρα. Άλλα σημαντικά -αλλά όχι απαραίτητα-αντικείμενα που χρειάζεστε είναι, ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας, ένα όμορφο μόμπιλε και μία πολυθρόνα. Η πολυθρόνα θα σας βοηθήσει στο θηλασμό και στο νανούρισμα. Για το τέλος μην ξεχάσετε το φωτισμό του δωματίου! Ο χαμηλός φωτισμός θα βοηθήσει να ταΐσετε το μωράκι σας το βράδυ χωρίς να του προκαλεί εκνευρισμό και δυσκολία στον ύπνο.

VECHRO TIP: Χρησιμοποιήστε παλαιότερα βρεφικά έπιπλα από φίλους και συγγενείς και κάντε τα σαν καινούργια «φρεσκάροντάς τα» με τα άοσμα και πιστοποιημένα για την καταλληλόλητά τους σε παιδικά παιχνίδια- έπιπλα, οικολογικά χρώματα της Vechro. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να προσαρμόσετε το δωμάτιο ανάλογα με το δικό σας προσωπικό style.

ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-VECHRO BABY ROOM BOOM

My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

Ξεχάστε τα βαρετά παιδικά δωμάτια!
     Εάν το μωράκι σας μεγάλωσε και ψάχνετε πρωτότυπες, εύκολες και οικονομικές...
Παιδικό δωμάτιο στις αποχρώσεις του γκρι. Γιατί όχι;
Είναι απλό, σικάτο και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που έχετε δίδυμα. Το γκρι...
Κι όμως, τα χρώματα του δωματίου επηρεάζουν την ψυχολογία!
Ήρθε η στιγμή να επιλέξετε το χρώμα του παιδικού δωματίου και φυσικά, το προσωπικό σας γούστο είναι...
Δίδυμα = διπλή χαρά!
Με το χρώμα του δωματίου όμως τι κάνω; Μπορεί το χρώμα που θα επιλέξετε να δημιουργήσει μια...
Ροζ παραμύθια
Ένα ροζ δωμάτιο, δεν θεωρείται ποτέ κλισέ. It is a classic! Έντονο και μοντέρνο ή απαλό και...
Ζωηρά χρώματα για χαρούμενα μωράκια.
Τα παιδιά λατρεύουν τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα! Και αν ήταν στο χέρι τους, το δωμάτιό τους θα...
Είναι άοσμο & οικολογικό

Κορυφαία ποιότητα καλύτερο περιβάλλον!

Το κορυφαίο οικολογικό πλαστικό χρώμα και η μοναδική οικολογική ακρυλική ριπολίνη νερού με άριστα αποτελέσματα.

Είναι άοσμο  & οικολογικό