Ανακαλύψτε τι σημαίνει να βάφετε με Vechro. 

Γιατί να βάψω με χρώματα VECHRO.
Γιατί να βάψω με χρώματα VECHRO

Γιατί είναι...
Άοσμα

Η οικογένεια Smaltoplast έχει ειδική σύνθεση χαμηλής οσμής! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κοιμηθείτε εσείς ή το παιδί σας στο φρεσκοβαμμένο δωμάτιο ακόμα και το ίδιο βράδυ.

Εγγυημένα & Ελληνικά
Η Vechro είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες χρωμάτων και βερνικιών στην Ελλάδα, με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Πολλά από τα προϊόντα, είναι υποαλλεργικά και αντιμυκητιακά, που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλή για ανθρώπους με αλλεργίες ή άσθμα, ή για τον ευαίσθητο οργανισμό του μωρού σας.
Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το βραβευμένο Smaltoplast Silk, το πιστοποιημένο οικολογικό, υποαλλεργικό και αντιμικροβιακό προϊόν.

Πιστοποιημένα Οικολογικά
Η Vecro είναι Νο1 σε συνολικές Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις Οικολογικών χρωμάτων (από το 2003, έως σήμερα) στην Ελληνική αγορά και ανάμεσα στις κορυφαίες στην Ευρώπη, καθώς 96 προϊόντα της φέρουν την "Μαργαρίτα", το Ευρωπαϊκό Οικολογικό σήμα. Έτσι, είστε σίγουροι για την ασφάλεια των χρωμάτων που χρησιμοποιείτε.

Υποαλλεργικά
Πολλά από τα προϊόντα Vechro όπως το Smaltoplast Silk είναι υποαλλεργικά, που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλή για ανθρώπους με αλλεργίες ή άσθμα ή για τον ευαίσθητο οργανισμό του μωρού σας.

Αντιμικροβιακά
Η ειδική σύνθεση των προϊόντων της Vechro, προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μικροοργανισμών (βακτηρίων και μυκήτων), προσφέροντας εξαιρετική αντιμικροβιακή και αντιμυκιτιακή δράση.

Δημιουργικά
Η μεγάλη χρωματική παλέτα και οι μοναδικές ιδέες για διακόσμηση που θα βρείτε στο ανανεωμένο site της Vechro, θα ξυπνήσουν τον καλλιτέχνη, μέσα σας!

My Vechro - Eμπνευστείτε!

Ελευθερώστε τη δημιουργική φαντασία που κρύβετε μέσα σας, με έξυπνα tips.

Είναι άοσμο & οικολογικό

Κορυφαία ποιότητα καλύτερο περιβάλλον!

Το κορυφαίο Οικολογικό Πλαστικό χρώμα με άριστα αποτελέσματα!

Είναι άοσμο  & οικολογικό